Peruutusoikeus ja palautusehdot

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilinumerosi, tilauspäivä, tuote,  ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@sporton.fi tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Tai voit myös täyttää alla olevan sähköinen peruutuslomakkeen.

Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen jättämisestä alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio lähettämästäsi peruutusilmoituksesta tai vastaava tieto tuotepalautuksen yhteyteen, jotta tiedämme paketin saapuessa mihin palautukseen se liittyy. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Palautamme tuotteesta maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen. Tilaukseen mahdollisesti liittyneitä toimituskuluja emme palauta. 

 

Palautusosoite:

SportON / NoTrops Oy
Rajankulma 64
04840 HAUTJÄRVI

 

Peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta. Peruutusoikeus ei koske sinetöitynä toimitettua tavaraa, jonka sinetti on rikottu. Peruutusoikeus ei koske nopeasti pilaantuvia tai vanhentuvia tuotteita. Peruutusoikeus ei koske seuraavia hygieniatuotteita: alusvaatteet sekä alusasut.

 

PERUUTUSLOMAKE

Vastaanottajan osoite

SportON / NoTrops Oy
Rajankulma 64
04840 HAUTJÄRVI

Tilausnro
Tilauspäivä *
Etunimi *
Sukunimi *
Osoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Puhelin *
Maa *
Sähköposti *
Palauta koko tilaus *
Palautettavat tuotteet *
Palautuksen syy ja lisätietoa
Päivämäärä
27.1.2020
Pankkitilinumero (IBAN)